ponedjeljak, 18. svibnja 2015.

Always

Always Ultra ulošci dizajnirani su tako da vam pružaju do 100% zaštite od curenja tijekom mjesečnice bez obzira na to što radite. Briga o obitelji, satovi aerobika, vrijeme provedeno na poslu ili u teretani, pa čak i penjanje po stijenama... Ne trebate brinuti jer nema aktivnosti koje vaši ulošci ne bi mogli izdržati. Možete u potpunosti vjerovati novim Always Ultra ulošcima koji vam pružaju maksimalnu zaštitu, bez obzira na to je li vaš život normalan ili je potpuno preokrenut naopačke.


Uvjerite se i same i naručite još danas svoje Always Ultra uloške


Klikom na Link i ispunjavanjem formulara vaši uzorci su već na putu ka vašoj adresi. Zato naručite odma. Kao i uvijek sve troškove plaća pošiljatelj tako da ne mora da brinete.


Always Ultra su ulošci s novim i poboljšanim gornjim slojem hi-tech generacije. Vrlo su nježni, dizajnirani tako da povuku tekućinu dalje od kože prema brzo upijajućoj jezgri. Upijaju tekućinu u sekundi, a unaprijeđena jezgra funkcionira tako da ravnomjerno rasporedi tekućinu po sredini uloška. Sljedeći sloj sastoji se od upijajućeg gela koji je utkan u ultra tanki uložak te apsorbira tekućinu, osiguravajući da ne iscuri. Upravo zbog takvog dizajna Always Ultra ulošci nude do 100% zaštite od curenja, čak i kada ste okrenuti naopačke, zadržavajući svježinu i osjećaj suhoće koji traje. Always Ultra dizajnirani su tako da budu ukorak s aktivnim načinom života svake žene.

Napomena: Always ultra ulošci su dostupni samo na području Hrvatske


Lijep pozdrav

2 komentara: